Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупено стъкло на дясна врата Алфа 145 ТС 1.4 97г.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупено стъкло на дясна врата Алфа 145 ТС 1.4 97г.

Днес сутринта тръгвам за работа и в момента в които си затварям вратата(шофьорската) стъклото на дясната врата падна(на сол).
    Явно е че е било счупено и просто защото беше тъмно и не съм обърнал внимание не съм го видял.
    Сега си търся къде да отида да го сменя.
    В София съм и ако е възможно да предложите варианти около младостите, студентски град, мусагеница, дървеница, дианабад и околните.

Много ще съм Ви благодарен за бърз отговор с точен адрес, че използвам ГПС и много ще ме улесните.

Също така ако някой знае приблизителна цена за този продукт и труда за ориентировка ще е е от полза.

Regards
    Aлфа Pомео 145 1.4 Бензин 1997г.
    Знам за колите толкова, колкото и за Квантовата Физика

Първоначално публикувано от kok4o Покажи съобщение
    Днес сутринта тръгвам за работа и в момента в които си затварям вратата(шофьорската) стъклото на дясната врата падна(на сол).
    Явно е че е било счупено и просто защото беше тъмно и не съм обърнал внимание не съм го видял.
    Сега си търся къде да отида да го сменя.
    В София съм и ако е възможно да предложите варианти около младостите, студентски град, мусагеница, дървеница, дианабад и околните.

Много ще съм Ви благодарен за бърз отговор с точен адрес, че използвам ГПС и много ще ме улесните.

Също така ако някой знае приблизителна цена за този продукт и труда за ориентировка ще е е от полза.

Regards
    имам такова стъкло амам сам в люлин цената му е 50лв с монтажа 70 0888144020

Comment

Ти ли ще ми го монтираш?

Ако е така супер ще се обадя, но съм на работа до 7 вечерта. А много държа да стане днес. Ще може ли довечера след 7 да дойда и да стане, или да си търся начин по рано да идвам ?
      Дай точен адрес.

Ей,спамери!Няма ли Лични съобщения за вас!!!
      Last edited by mordohy; d.m.y г., 15:00.
      Aлфа Pомео 145 1.4 Бензин 1997г.
      Знам за колите толкова, колкото и за Квантовата Физика

Comment

Working...
      X